نی‌ نی سایت

خوشمزه ترین مرغی که تا حالا خوردم: یک سفر به دنیای طعم ها (با الهام از نی نی سایت!)

همه ما یه خاطره خوشمزه از مرغ خوردن داریم. مرغ یه غذای پرطرفداره که میشه با هزار جور ادویه و روش پخت، طعم های بی نظیری ازش ساخت. امروز میخوام از خوشمزه ترین مرغی که تا حالا خوردم بگم. البته این وسط یه سرکی هم به تجربیات خانم های گل نی نی سایت زدم و کلی ایده گرفتم!

داستان برمیگرده به یه سفر تابستونی به شمال. . .

  • ✔️مرغ شکم پر مامان بزرگ، با آلو و گردو فراوون
  • ✔️جوجه کباب رستوران ساحلی با عطر دودی که هوش از سرم برد
  • ✔️مرغ ترش با رب انار غلیظ که دلم میخواست انگشتامم بخورم
  • ✔️خورش مرغ آلو که هم ترش بود هم شیرین و یه طعم بهشتی داشت
  • ✔️مرغ سرخ شده با پیاز فراوون و سیب زمینی ترد
  • عکس مربوط به مطالب آموزشی که نکته‌ها، تکنیک‌ها، ترفندها و تجربه ها را ارائه می کند

  • ✔️مرغ پرتقالی با عطر مرکبات که آدمو میبرد به باغ های شمال
  • ✔️مرغ زعفرانی که تو عروسی خوردم و تا عمر دارم یادم نمیره
  • رابطه زناشویی

  • ✔️مرغ سوخاری خونگی با دستور یه خانم کدبانو تو نی نی سایت
  • ✔️چیکن استراگانف با سس قارچ غلیظ و مرغ های لطیف
  • ✔️مرغ بریانی رستوران هندی با ادویه های تند و تیز
  • ✔️مرغ مکزیکی با فلفل های رنگی و ذرت شیرین
  • ✔️ته چین مرغ که مادرم درست میکنه و هیچ جا شبیه اش نیست
  • ✔️مرغ داخل فر با سبزیجات معطر که همه خونه رو پر میکنه از بوی بهشت
  • ✔️بال کبابی با سس باربیکیو که تو پیک نیک خوردیم
  • ✔️مرغ دودی با چوب درخت آلبالو که یه طعم خاص و منحصر به فرد داشت
  • ✔️کتلت مرغ با سبزیجات تازه و نون باگت
  • ✔️ناگت مرغ خونگی که خیلی سالم تر و خوشمزه تر از ناگت های بازاری بود
  • ✔️مرغ با سس خامه و قارچ که خیلی مجلسی و شیکه
  • ✔️خوراک مرغ با سیب زمینی سرخ کرده که بچه هام عاشقشن
  • ✔️مرغ پخته با ادویه کاری که یه طعم گرم و دلنشین داره
  • ✔️شنیسل مرغ که تو روغن داغ طلایی شده بود

اون روزها، توی اون سفر، یه خونه روستایی اجاره کرده بودیم و هر روز با یه طعم جدید از مرغ مواجه میشدم. صاحبخونه یه خانم مهربون بود که انگار تمام فوت و فن های آشپزی رو بلد بود.

یه روز بهم گفت: “رمز یه مرغ خوشمزه، عشق و حوصله است. ” و راست میگفت! اون مرغ هایی که با عشق پخته میشدن، یه طعم دیگه ای داشتن.






خوشمزه ترین مرغی که خوردم (و خلاصه تجربیات نی نی سایت!)

خوشمزه ترین مرغی که خوردم (و خلاصه تجربیات نی نی سایت!)

مرغ ترش مامان بزرگ

هیچ مرغی تو دنیا به پای مرغ ترش مامان بزرگم نمیرسه. اون طعم ملس و عطر سبزیجات معطرش. . . یه دنیا خاطره برام زنده میکنه. البته فرمولش یه راز خانوادگیه و فقط به عروس های مورد اعتماد فاش میشه! 😉 تو نی نی سایت خیلی ها گفتن مرغ ترش شمالی اصل، یه چیز دیگست. باید رفت گیلان امتحان کرد!یه کاربر هم گفته بود برای طعم بهتر، آب انار رو جای آب نارنج استفاده می کنه. یه نکته جالب دیگه هم این بود که بعضی ها مرغ ترش رو با گردو و رب انار درست می کنن، که اونم حتما باید امتحان کنم. در کل مرغ ترش یه غذای پرطرفداره و هر کسی یه جور درستش می کنه. ولی مرغ ترش مامان بزرگ یه چیز دیگه بود!

مرغ بریان بازاری

یادمه بچگی ها وقتی با بابام میرفتیم بازار، همیشه بوی مرغ بریان کل بازار رو پر کرده بود. اون پوست طلایی و ترد و اون عطر سیر و پیاز کاراملی شده. . . مرغ بریان بازاری هنوزم برام نوستالژیه. البته الان خیلی کم پیدا میشه مرغ بریان های با کیفیت. تو نی نی سایت خیلی ها از فوت و فن مرغ بریان خونگی پرسیده بودن. یه کاربر گفته بود مهمترین چیز برای مرغ بریان خوب، بهره‌گیری از مرغ با وزن مناسبه. یکی دیگه گفته بود قبل از پخت، مرغ رو با آبلیمو و نمک خوب مزه دار کنین. یه پیشنهاد جالب هم بهره‌گیری از سیب زمینی و هویج درسته داخل شکم مرغ بود، که هم طعم مرغ رو بهتر میکنه هم یه دورچین خوشمزه میشه. ولی بازم مرغ بریان بازاری یه چیز دیگه بود!

جوجه کباب زعفرانی رستوران . . .

یه بار تو یه رستوران یه جوجه کباب زعفرانی خوردم که تا عمر دارم مزه‌اش از ذهنم نمیره. انقدر نرم و آبدار بود که انگار تو دهن آب میشد. به جرات میتونم بگم بهترین جوجه کبابی بود که تا حالا خوردم. تو نی نی سایت خیلی ها دنبال راز جوجه کباب نرم و آبدار بودن. یکی از کاربرا گفته بود راز اصلی، خوابوندن جوجه تو مواد خوابوندنی (ماست، پیاز، زعفران، روغن زیتون) به مدت طولانیه (حداقل 8 ساعت). یه نکته دیگه هم بهره‌گیری از آبلیمو تازه بجای آبلیمو صنعتی بود. یه پیشنهاد جالب هم بهره‌گیری از کیوی رنده شده برای نرم کردن گوشت جوجه بود. در کل جوجه کباب یه غذای خیلی محبوب و پرطرفداره.

مرغ شکم پر شب یلدا

هر سال شب یلدا مامانم یه مرغ شکم پر درست میکنه که همه انگشتاشونو باهاش میخورن. ترکیب آلو، گردو، کشمش و برنج. . . یه طعم بی نظیر!مرغ شکم پر شب یلدا یه سنت خانوادگیه که خیلی برامون عزیزه. تو نی نی سایت خیلی ها دنبال دستور پخت مرغ شکم پر مجلسی بودن. یه کاربر گفته بود برای خوشمزه تر شدن مرغ شکم پر، از رب انار و آلو بخارا هم استفاده کنین. یکی دیگه گفته بود برای اینکه پوست مرغ ترد بشه، قبل از پخت با روغن و زعفران ماساژش بدین. یه پیشنهاد جالب هم بهره‌گیری از سبزیجات معطر داخل شکم مرغ بود، مثل جعفری، گشنیز و نعناع. مرغ شکم پر یه غذای مناسب برای مهمونی ها و دورهمی های خانوادگیه.

مرغ سوخاری KFC

اعتراف می کنم، مرغ سوخاری KFC یه جورایی اعتیاد آوره! اون پوست ترد و خوشمزه و اون گوشت نرم و آبدار. . . البته خیلی ها میگن برای سلامتی خوب نیست، ولی خب بعضی وقتا یه کم ضرر هم اشکالی نداره!تو نی نی سایت خیلی ها دنبال دستور پخت مرغ سوخاری خونگی شبیه KFC بودن. یه کاربر گفته بود راز اصلی، بهره‌گیری از آرد سوخاری با کیفیت و ادویه های مخصوصه. یکی دیگه گفته بود قبل از سوخاری کردن، مرغ رو داخل شیر و تخم مرغ بغلتونین. یه پیشنهاد جالب هم بهره‌گیری از کورن فلکس خرد شده به جای آرد سوخاری بود، که یه طعم خیلی خوبی به مرغ میده. مرغ سوخاری یه غذای فست فودیه که طرفدارای زیادی داره.

مرغ پرتقالی رستوران ایتالیایی

یه بار تو یه رستوران ایتالیایی یه مرغ پرتقالی خوردم که خیلی خوشمزه بود. طعم ترش و شیرین پرتقال با گوشت مرغ خیلی خوب ترکیب شده بود. این غذا یه تجربه جدید و متفاوت برام بود. تو نی نی سایت خیلی ها دنبال دستور پخت مرغ پرتقالی بودن. یه کاربر گفته بود برای طعم بهتر، از آب پرتقال طبیعی استفاده کنین. یکی دیگه گفته بود قبل از پخت، مرغ رو با آبلیمو و نمک خوب مزه دار کنین. یه پیشنهاد جالب هم بهره‌گیری از پوست پرتقال رنده شده داخل سس بود، که عطر خیلی خوبی به غذا میده. مرغ پرتقالی یه غذای مدرن و خوشمزه است.

ته چین مرغ عروسی دوستم

هیچ ته چینی به خوشمزگی ته چین عروسی دوستم نبود. پر از مرغ و زعفران و روغن حیوانی. . . یه طعم بهشتی!اون ته چین یه شب رویایی رو برام رقم زد. تو نی نی سایت خیلی ها دنبال فوت و فن یه ته چین خوب بودن. یه کاربر گفته بود راز اصلی، بهره‌گیری از برنج با کیفیت و زعفران فراوونه. یکی دیگه گفته بود قبل از پخت، برنج رو چند ساعت خیس کنین. یه پیشنهاد جالب هم بهره‌گیری از ماست چکیده بجای ماست معمولی بود، که ته چین رو خوشمزه تر میکنه. ته چین یه غذای مجلسی و پرطرفداره.

خورشت مرغ آلو

خورشت مرغ آلو مامانم بی نظیره! طعم ملس آلو و مرغ با هم یه ترکیب فوق العاده می سازن. این خورشت همیشه یادآور خونه و بچگی های منه. تو نی نی سایت خیلی ها دنبال دستور پخت خورشت مرغ آلو بودن. یه کاربر گفته بود برای طعم بهتر، از آلو بخارا و آلو جنگلی استفاده کنین. یکی دیگه گفته بود قبل از پخت، آلوها رو خیس کنین تا نرم بشن. یه پیشنهاد جالب هم بهره‌گیری از زعفران و دارچین داخل خورشت بود، که عطر و طعمش رو بی نظیر میکنه. خورشت مرغ آلو یه غذای خوشمزه و مقویه.

نوشته های مشابه

مرغ ذغالی کنار دریا

هیچ چیز مثل خوردن مرغ ذغالی کنار دریا لذت بخش نیست. بوی دود و دریا، طعم بی نظیر مرغ. . . یه خاطره فراموش نشدنی!این غذا یه حس آزادی و آرامش بهم میده. تو نی نی سایت خیلی ها دنبال بهترین روش برای درست کردن مرغ ذغالی بودن. یه کاربر گفته بود برای طعم بهتر، از ذغال چوب استفاده کنین. یکی دیگه گفته بود قبل از پخت، مرغ رو با روغن زیتون و ادویه های مخصوص ماساژ بدین. یه پیشنهاد جالب هم بهره‌گیری از سبزیجات معطر زیر مرغ بود، که طعمش رو بهتر میکنه. مرغ ذغالی یه غذای مناسب برای پیک نیک و مسافرته.

مرغ با سس قارچ

مرغ با سس قارچ یه غذای شیک و خوشمزه است. سس خامه ای و قارچ با مرغ یه ترکیب فوق العاده می سازن. این غذا مناسب مهمونی های خاصه. تو نی نی سایت خیلی ها دنبال دستور پخت مرغ با سس قارچ بودن. یه کاربر گفته بود برای طعم بهتر، از قارچ تازه استفاده کنین. یکی دیگه گفته بود قبل از پخت، مرغ رو با نمک و فلفل مزه دار کنین. یه پیشنهاد جالب هم بهره‌گیری از جعفری خرد شده داخل سس بود، که عطر خوبی به غذا میده. مرغ با سس قارچ یه غذای بین المللیه.

مرغ تریاکی

مرغ تریاکی یه غذای آسیایی با طعم شیرین و شور و تند است. سس تریاکی براق و خوشمزه مرغ را جذاب تر می کند. من این غذا را در یک رستوران ژاپنی خوردم و عاشقش شدم. تو نی نی سایت خیلی ها دنبال دستور پخت مرغ تریاکی بودند. یه کاربر گفته بود برای طعم بهتر، از سس سویا و زنجبیل تازه استفاده کنین. یکی دیگه گفته بود قبل از پخت، مرغ رو به تکه های کوچک برش بزنین. یه پیشنهاد جالب هم اضافه کردن دانه های کنجد به عنوان تزیین بود، که هم طعم و هم ظاهر غذا رو بهتر میکنه.

مرغ سرخ شده با سبزیجات

مرغ سرخ شده با سبزیجات یک غذای سالم و رنگارنگ است. ترکیب سبزیجات تازه و مرغ ترد و خوشمزه طعم بی نظیری داره. من این غذا را اغلب در خانه درست می کنم. تو نی نی سایت خیلی ها دنبال بهترین ترکیب سبزیجات برای این غذا بودند. یه کاربر گفته بود برای طعم بهتر، از فلفل دلمه ای، پیاز، هویج و بروکلی استفاده کنین. یکی دیگه گفته بود قبل از سرخ کردن سبزیجات، آنها را بخارپز کنین تا نرم تر شوند. یه پیشنهاد جالب هم اضافه کردن سس سویا و کمی عسل برای طعم دادن به سبزیجات بود.

مرغ با لیمو و رزماری

مرغ با لیمو و رزماری یک غذای معطر و خوش طعم است. عطر لیمو و رزماری در هنگام پخت فضا را پر می کند و طعم بی نظیری به مرغ می دهد. من این غذا را در یک رستوران مدیترانه ای خوردم. تو نی نی سایت خیلی ها دنبال بهترین روش برای پخت این غذا بودند. یه کاربر گفته بود برای طعم بهتر، از لیموی تازه و رزماری خشک استفاده کنین. یکی دیگه گفته بود قبل از پخت، مرغ را با روغن زیتون، نمک و فلفل مزه دار کنین. یه پیشنهاد جالب هم اضافه کردن سیر خرد شده به همراه لیمو و رزماری بود.

مرغ با کاری

مرغ با کاری یک غذای هندی با طعم تند و گرم است. ادویه های کاری طعم بی نظیری به مرغ می دهند. من این غذا را در یک رستوران هندی خوردم و خیلی دوست داشتم. تو نی نی سایت خیلی ها دنبال دستور پخت اصیل مرغ با کاری بودند. یه کاربر گفته بود برای طعم بهتر، از ادویه های کاری هندی اصل استفاده کنین. یکی دیگه گفته بود قبل از پخت، مرغ را با ماست و زنجبیل مزه دار کنین. یه پیشنهاد جالب هم اضافه کردن شیر نارگیل به کاری برای طعم ملایم تر بود.

مرغ شکم پر با انار

مرغ شکم پر با انار یه غذای مجلسی و خوشمزه است که معمولا برای شب یلدا یا مهمونی های خاص درست میشه. ترکیب انار ترش و شیرین با مرغ طعم فوق العاده ای داره. من این غذا رو همیشه تو خونه مامان بزرگم میخورم. تو نی نی سایت خیلی ها دنبال دستور پخت دقیق و بدون نقص این غذا بودن. یه کاربر گفته بود برای طعم بهتر، از رب انار خونگی استفاده کنین و داخل شکم مرغ گردو و آلو هم بریزین. یکی دیگه گفته بود قبل از پخت، مرغ رو با روغن زیتون و ادویه های مخصوص ماساژ بدین تا خوش طعم تر بشه. یه پیشنهاد جالب هم بهره‌گیری از دونه های انار برای تزیین غذا بود که ظاهر خیلی قشنگی بهش میده.

مرغ پخته شده در شیر

مرغ پخته شده در شیر یک غذای بسیار لذیذ و خوشمزه است که معمولا در کشورهای اروپایی طرفدار داره. مرغ در شیر و ادویه های مختلف پخته میشه و طعم خیلی خوبی پیدا میکنه. من این غذا رو تو یه رستوران فرانسوی خوردم. تو نی نی سایت خیلی ها دنبال طرز تهیه این غذا بودن و میخواستن بدونن چطوری میتونن یه مرغ خوشمزه تو شیر بپزن. یه کاربر گفته بود برای طعم بهتر، از شیر پرچرب استفاده کنین و حتما بهش ادویه های معطر مثل رزماری و آویشن بزنین. یکی دیگه گفته بود قبل از اینکه مرغ رو داخل شیر بپزین، اون رو کمی سرخ کنین تا طلایی بشه. یه پیشنهاد جالب هم اضافه کردن چند حبه سیر له شده به شیر بود که طعم فوق العاده ای به مرغ میده.

ران مرغ کبابی دودی

ران مرغ کبابی دودی یه غذای خوشمزه و پرطرفداره که با طعم دودی و کبابی خودش همه رو عاشق میکنه. این غذا معمولا تو طبیعت و پیک نیک ها درست میشه و خیلی میچسبه. من این غذا رو تو یه سفر کمپینگ خوردم. تو نی نی سایت خیلی ها دنبال بهترین روش برای دودی کردن مرغ کبابی بودن. یه کاربر گفته بود برای طعم دودی بهتر، از چوب های مخصوص دودی کردن استفاده کنین و حتما مرغ رو قبلش مزه دار کنین. یکی دیگه گفته بود برای اینکه مرغ خوب بپزه، اون رو با حرارت ملایم کبابی کنین و مدام بچرخونین. یه پیشنهاد جالب هم بهره‌گیری از یه سس باربیکیو خوشمزه برای سرو کردن ران مرغ کبابی دودی بود.

فیله مرغ با سس خردل

فیله مرغ با سس خردل یه غذای ساده و شیک است که به راحتی تو خونه درست میشه و برای مهمونی ها هم خیلی مناسبه. طعم تند و تیز خردل با فیله مرغ لطیف یه ترکیب عالی میسازه. من این غذا رو خیلی وقت ها برای شام درست می کنم. تو نی نی سایت خیلی ها دنبال یه دستور پخت سریع و آسون برای این غذا بودن. یه کاربر گفته بود برای طعم بهتر، از خردل دیژون استفاده کنین و به سس یه کم خامه هم اضافه کنین. یکی دیگه گفته بود قبل از سرخ کردن فیله مرغ، اون رو با نمک، فلفل و پودر سیر مزه دار کنین. یه پیشنهاد جالب هم سرو کردن فیله مرغ با سس خردل کنار پوره سیب زمینی یا سبزیجات بخارپز بود.

مرغ مکزیکی

مرغ مکزیکی یه غذای تند و آتشینه که طرفدارای خاص خودشو داره. ادویه های تند مکزیکی طعم بی نظیری به مرغ میدن و حسابی آدم رو سرحال میارن. من این غذا رو تو یه رستوران مکزیکی خوردم و خیلی خوشم اومد. تو نی نی سایت خیلی ها دنبال یه دستور پخت اصیل مرغ مکزیکی بودن. یه کاربر گفته بود برای طعم بهتر، از فلفل های تند مکزیکی مثل هالوپینو و چیپوتله استفاده کنین و بهش یه کم آبلیمو هم بزنین. یکی دیگه گفته بود قبل از پخت، مرغ رو با ادویه های تند ماساژ بدین تا خوب مزه دار بشه. یه پیشنهاد جالب هم سرو کردن مرغ مکزیکی با نان ترتیلا، آووکادو و سس سالسا بود.

بال کبابی باربیکیو

بال کبابی باربیکیو یه غذای خوشمزه و پرطرفداره که معمولا تو دورهمی ها و مهمونی ها درست میشه. سس باربیکیو شیرین و ترش با بال مرغ کبابی یه ترکیب فوق العاده میسازه. من این غذا رو همیشه تو مهمونی های تولد درست می کنم. تو نی نی سایت خیلی ها دنبال یه سس باربیکیوی خونگی خوشمزه بودن. یه کاربر گفته بود برای طعم بهتر، از سس باربیکیو آماده استفاده نکنین و خودتون با ترکیب سس کچاپ، سس ورسترشایر، سرکه سیب و شکر قهوه ای یه سس عالی درست کنین. یکی دیگه گفته بود قبل از کباب کردن بال ها، اونها رو تو سس باربیکیو بخوابونین تا خوب مزه دار بشن. یه پیشنهاد جالب هم اضافه کردن یه کم عسل به سس باربیکیو برای طعم شیرین تر بود.

نمایش بیشتر

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا