24 نکته و تجربه طلایی آشپزی از دل نی نی سایت!
اگر شما هم مثل من عاشق آشپزی هستید و همیشه دنبال نکات جدید برای خوشمزه تر کردن غذاهاتون میگردید، این پست رو از دست ندید! اینجا 24 تا از بهترین و کاربردی ترین تجربه های آشپزی که توی نی نی سایت پیدا کردم رو باهاتون به اشتراک میذارم. این نکات حاصل تجربه های مامان های با سلیقه و کدبانو هستن و میتونه کلی بهتون کمک کنه.
این نکات رو از بین هزاران کامنت و تاپیک انتخاب کردم و مطمئنم که به دردتون میخوره. پس با من همراه باشید:
- ✔️برای پخت یک برنج مجلسی و قد کشیده، قبل از پختن، برنج رو با آب نمک خیس کنید و بعد با آب سرد بشویید.
- ✔️برای اینکه کتلت هاتون وا نرن، حتما از سیب زمینی پخته و رنده شده استفاده کنید و آب اضافی سیب زمینی رو بگیرید.
- ✔️اگه میخواید قیمه تون خوشرنگ و روغن دار بشه، رب رو جداگانه تفت بدید تا رنگش باز بشه و روغن بندازه.
- ✔️برای اینکه سوپ جوتون لعاب دار بشه، کمی بلغور جو بهش اضافه کنید.
- ✔️برای خوشمزه تر شدن ماکارونی، از کمی پودر آویشن و سیر رنده شده توی سس استفاده کنید.
- ✔️اگه گوشتتون سفته، قبل از پختن، چند ساعت توی آب پیاز و کیوی رنده شده بخوابونید.
- ✔️برای اینکه مرغتون طعم بهتری بگیره، قبل از پختن، با آبلیمو، زعفران و ادویه جات مزه دارش کنید.
- ✔️برای جلوگیری از بوی بد ماهی، قبل از پختن، اون رو توی شیر بخوابونید.
- ✔️اگه میخواید آش رشته تون خوشمزه بشه، حتما از سبزی آش تازه استفاده کنید.
- ✔️برای اینکه کوکو سبزی پفکی بشه، کمی آرد نخودچی بهش اضافه کنید.
- ✔️برای از بین بردن تلخی بادمجان، قبل از سرخ کردن، اون رو توی آب نمک قرار بدید.
- ✔️برای اینکه پیاز موقع سرخ کردن نسوزه، کمی نمک بهش اضافه کنید.
- ✔️برای اینکه کیکتون پف کنه، تخم مرغ ها رو خوب بزنید و از بیکینگ پودر تازه استفاده کنید.
- ✔️برای اینکه خورش قورمه سبزی خوشمزه بشه، از سبزی قورمه سبزی خشک شده استفاده کنید و لوبیا چیتی رو از شب قبل خیس کنید.
- ✔️اگه میخواید ته چینتون خوشرنگ بشه، از زعفران دم کرده غلیظ استفاده کنید.
- ✔️برای جلوگیری از شکرک زدن مربا، چند قطره آبلیمو بهش اضافه کنید.
- ✔️برای اینکه شیرینی هاتون ترد بشن، از روغن جامد استفاده کنید.
- ✔️اگه میخواید آبگوشتتون خوشمزه بشه، از گوشت گردن استفاده کنید و نخود رو از شب قبل خیس کنید.
- ✔️برای اینکه حلیم کشدار بشه، از گندم پوست کنده استفاده کنید و اون رو با حرارت کم بپزید.
- ✔️برای خوشمزه تر شدن میرزا قاسمی، بادمجان ها رو روی ذغال کباب کنید.
- ✔️اگه میخواید ژله تون شفاف بشه، از آب جوش استفاده کنید و بعد از حل شدن پودر ژله، اون رو از صافی رد کنید.
- ✔️برای اینکه فرنی خوش طعم بشه، از شیر پرچرب استفاده کنید و کمی گلاب بهش اضافه کنید.
- ✔️برای جلوگیری از کپک زدن ترشی، از سرکه مرغوب استفاده کنید و ظرف ترشی رو کاملا تمیز و خشک کنید.
- ✔️برای اینکه مربای آلبالو خوشرنگ بشه، هسته های آلبالو رو موقع پختن مربا، داخل یه کیسه توری بذارید و بندازید توی مربا.

منتظر نظرات و تجربیات شما هستم!
آشپزی با عشق، طعم زندگی!
24 تجربه آشپزی از نی نی سایت: نکات و ترفندهایی که باید بدانید!
1. برنج کتهای نرم و خوشمزه
راز برنج کتهای نرم و خوشمزه، خیساندن کافی برنج و بهرهگیری از آب جوش به مقدار مناسب است. نسبت آب به برنج باید کمی بیشتر از یک بند انگشت باشد. قبل از گذاشتن دمکنی، حرارت را کم کنید تا برنج به آرامی دم بکشد. اضافه کردن یک قاشق روغن حیوانی در آخر، عطر و طعم بینظیری به برنج میدهد. برای جلوگیری از ته گرفتن، میتوانید از شعله پخشکن استفاده کنید. اگر برنج خیلی سفت شد، کمی آب جوش به آن اضافه کنید. اگر برنج خیلی شل شد، حرارت را زیاد کنید تا آب اضافی بخار شود. بعد از پخت، اجازه دهید 10 دقیقه برنج استراحت کند تا بهتر جا بیفتد.
2. قورمه سبزی جا افتاده و خوشطعم
برای داشتن قورمه سبزی جا افتاده، سبزی قورمه را خوب سرخ کنید، اما مراقب باشید نسوزد. گوشت قورمه سبزی را با پیاز تفت دهید تا رنگ آن تغییر کند. لوبیا چیتی را از شب قبل خیس کنید و چند بار آب آن را عوض کنید. لیمو عمانیها را سوراخ کنید و نیم ساعت قبل از اضافه کردن به خورش در آب جوش قرار دهید تا تلخی آن گرفته شود. حرارت ملایم، کلید جا افتادن قورمه سبزی است. اضافه کردن یک تکه یخ به قورمه سبزی در اواخر پخت، باعث میشود روغن آن بالا بیاید. برای طعم بهتر، میتوانید از رب انار ترش استفاده کنید.
3. کتلت خوشمزه و ترد
برای جلوگیری از وا رفتن کتلت، سیب زمینی و پیاز را رنده ریز کنید و آب اضافی آنها را بگیرید. به مایه کتلت، یک قاشق آرد سوخاری اضافه کنید تا منسجمتر شود. روغن تابه باید داغ باشد، اما حرارت نباید خیلی زیاد باشد تا کتلتها نسوزند. کتلتها را با حرارت ملایم سرخ کنید تا مغز پخت شوند. برای جلوگیری از چسبیدن کتلت به تابه، از تابه نچسب استفاده کنید. بعد از سرخ شدن کتلتها، آنها را روی دستمال کاغذی قرار دهید تا روغن اضافی آنها گرفته شود. اضافه کردن کمی زردچوبه به مایه کتلت، رنگ و طعم بهتری به آن میدهد.




