چالش آشپزی در نی نی سایت: مروری بر 19 تجربه جذاب
نی نی سایت، همواره بستری پرشور برای تبادل نظر و تجربیات مادران و بانوان خانه دار بوده است. یکی از پرطرفدارترین موضوعات، بدون شک آشپزی و دستور پخت غذاهاست. اخیراً، چالش های آشپزی مختلفی در این سایت برگزار شده که با استقبال بی نظیری روبرو شده اند. در این پست، به خلاصه ای از 19 تجربه برتر در این چالش ها می پردازیم:

این تجربیات متنوع، طیفی از دستورهای سنتی ایرانی تا غذاهای بین المللی را شامل می شوند و هر کدام نکات و ظرایف خاص خود را دارند.
- ✔️تجربه 1: قورمه سبزی جاافتاده با گوشت گردن و رازهای عطر و طعم بی نظیر
- ✔️تجربه 2: زرشک پلو با مرغ مجلسی و ترفندهای طلایی برای پف کردن برنج
- ✔️تجربه 3: طرز تهیه کباب کوبیده خانگی به سبک رستورانی بدون نیاز به فر
- ✔️تجربه 4: آموزش پخت فسنجان با گردوی اعلا و رب انار ملس
- ✔️تجربه 5: شیرینی نخودچی با بافتی لطیف و ماندگاری بالا
- ✔️تجربه 6: آش رشته خوشمزه و مقوی برای فصل سرما
- ✔️تجربه 7: پیتزای خانگی با خمیر جادویی و مواد اولیه تازه
- ✔️تجربه 8: لازانیا با سس بشامل خانگی و طعمی فراموش نشدنی
- ✔️تجربه 9: خورشت قیمه نذری با طعم اصیل و سنتی
- ✔️تجربه 10: سوپ جو با مرغ و سبزیجات تازه برای تقویت سیستم ایمنی
- ✔️تجربه 11: کیک اسفنجی ساده و خوشمزه برای عصرانه
- ✔️تجربه 12: کتلت گوشت خوش طعم و ترد با سیب زمینی رنده شده
- ✔️تجربه 13: ته چین مرغ زعفرانی با ظاهری مجلسی و طعمی بی نظیر
- ✔️تجربه 14: دلمه برگ مو با چاشنی ترش و شیرین
- ✔️تجربه 15: میرزا قاسمی اصیل گیلانی با طعم دودی و بادمجان کبابی
- ✔️تجربه 16: کوکو سبزی مجلسی با سبزی های معطر و تازه
- ✔️تجربه 17: عدس پلو با کشمش و خرما به عنوان یک وعده غذایی کامل
- ✔️تجربه 18: املت گوجه فرنگی با تخم مرغ محلی
- ✔️تجربه 19: خورش بامیه با گوشت گوسفندی و طعم ملس
با آرزوی سلامتی و شادی برای همه شما!
چالش آشپزی در نی نی سایت: 19 تجربه خواندنی!
1. نبرد با کیک یزدی!
همیشه دلم میخواست یه کیک یزدی عالی درست کنم، ولی هربار یا خیلی سفت میشد یا گنبدی نمیشد. تو چالش نی نی سایت کلی دستور مختلف امتحان کردم. یکی از کاربرا یه نکته طلایی گفته بود: حتماً آرد رو الک کنید و خیلی کم هم بزنید! واقعا تاثیر داشت. با دستور یه کاربر دیگه که از روغن جامد استفاده کرده بود، بافت کیک یزدی هام خیلی نرم و لطیف شد. فقط یه بار یادم رفت گلاب بزنم! افتضاح شد، انگار یه چیزی کم داشت. هنوز به پف کامل نرسیدم، ولی دیگه سفت نمیشن. پیشرفت خوبیه!
2. رمز و راز قیمه نذری
من همیشه تو پختن قیمه مشکل داشتم. یا گوشتش دیر می پخت یا لپه ها له میشدن. تو چالش نی نی سایت کلی نکته در مورد قیمه یاد گرفتم. یکی از کاربرا گفته بود لپه رو حتما از شب قبل خیس کنید و چند بار آبش رو عوض کنید. این کار باعث میشه لپه زودتر بپزه و وا نره. یه کاربر دیگه میگفت گوشت رو اول خوب تفت بدید تا رنگش عوض بشه، بعد پیاز رو اضافه کنید. اینطوری گوشت طعم بهتری میگیره. یه راز دیگه هم این بود که از رب گوجه فرنگی مرغوب استفاده کنید و رب رو هم خوب تفت بدید تا رنگش باز بشه. یه نفر هم گفته بود یه کم دارچین به قیمه اضافه کنید، خیلی خوش عطر میشه. واقعا عالی بود. یه بار یادم رفت زعفرون بریزم! اصلا مزه قیمه نذری رو نداشت.
3. کشف قلق های قورمه سبزی
قورمه سبزی غذای مورد علاقه منه، ولی همیشه میترسیدم درستش کنم. تو چالش نی نی سایت کلی تجربه در مورد قورمه سبزی خوندم و ترسم ریخت. یه کاربر گفته بود سبزی قورمه رو خوب سرخ کنید ولی مراقب باشید نسوزه، چون تلخ میشه. این مهمترین نکته بود. یه نفر دیگه میگفت لوبیا چیتی رو از شب قبل خیس کنید و چند بار آبش رو عوض کنید تا نفخش گرفته بشه. یکی از کاربرا میگفت گوشت رو با پیاز داغ و زردچوبه تفت بدید بعد سبزی و لوبیا رو اضافه کنید. یه نفر هم گفته بود لیمو عمانی رو سوراخ کنید و چند دقیقه تو آب جوش بندازید تا تلخیش بره. واقعا موثر بود. یه بار یادم رفت شنبلیله خشک بزنم! طعم قورمه سبزی اصلا اون چیزی که باید باشه نبود.
4. شیرینی پزی بدون فر: تجربه های موفق
من فر ندارم و همیشه دلم میخواست شیرینی های خوشمزه درست کنم. تو چالش نی نی سایت کلی دستور شیرینی بدون فر پیدا کردم. یه کاربر دستور یه نوع حلوا رو گذاشته بود که خیلی آسون بود و فقط با آرد و روغن و شکر درست میشد. خیلی خوشمزه بود. یه نفر دیگه طرز تهیه یه نوع بیسکوییت رو گفته بود که تو تابه درست میشد. خیلی سریع و آسون بود. یه کاربر هم دستور یه نوع کیک رو گذاشته بود که تو قابلمه روی گاز درست میشد. باورم نمیشد اینقدر خوب بشه. یه نفر دیگه هم پیشنهاد داده بود از شعله پخش کن استفاده کنم تا کیکم نسوزه. خیلی کمک کرد. یه بار یادم رفت در قابلمه رو دم کنی بذارم! کیکم خمیر شد.
5. تجربه های متفاوت با سوپ جو
من عاشق سوپ جو هستم و همیشه دنبال یه دستور پخت جدید بودم. تو چالش نی نی سایت کلی دستور مختلف برای سوپ جو پیدا کردم. یه کاربر گفته بود جو پرک رو قبل از پختن یه کم تفت بدید تا طعم بهتری بگیره. واقعا تاثیر داشت. یه نفر دیگه میگفت از عصاره مرغ استفاده کنید تا سوپ خوشمزه تر بشه. منم امتحان کردم و خیلی خوب شد. یکی از کاربرا میگفت سبزیجات رو ریز خرد کنید و قبل از اضافه کردن به سوپ یه کم تفت بدید. اینطوری سوپ خوش رنگ تر میشه. یه نفر هم گفته بود یه کم آبلیمو به سوپ اضافه کنید تا طعمش ملس بشه. خیلی عالی بود. یه بار یادم رفت جعفری رو اضافه کنم! سوپم یه چیزی کم داشت.
6. پخت پیتزا خانگی با طعم رستورانی
پیتزا یکی از غذاهای مورد علاقه همه است، ولی من همیشه تو درست کردنش مشکل داشتم. خمیرش یا خیلی سفت میشد یا خیلی شل. تو چالش نی نی سایت کلی نکته در مورد خمیر پیتزا یاد گرفتم. یکی از کاربرا گفته بود آرد رو کم کم اضافه کنید و تا جایی ورز بدید که خمیر به دست نچسبه. یه نفر دیگه میگفت خمیر رو بعد از ورز دادن بذارید یه جای گرم تا ور بیاد. این کار باعث میشه خمیر پیتزا سبک و پوک بشه. یه کاربر هم گفته بود از روغن زیتون تو خمیر پیتزا استفاده کنید. اینطوری خمیر خوش طعم تر میشه. یه نفر دیگه میگفت سس پیتزا رو خودتون درست کنید. سس های آماده معمولا خیلی شیرین هستند. یه بار یادم رفت به خمیر پیتزا نمک بزنم! پیتزام خیلی بی مزه شد.
7. ماکارونی خوشمزه تر از همیشه
ماکارونی یکی از غذاهای ساده و پرطرفداره، ولی من همیشه دلم میخواست یه ماکارونی خیلی خوشمزه درست کنم. تو چالش نی نی سایت کلی نکته در مورد ماکارونی یاد گرفتم. یکی از کاربرا گفته بود گوشت چرخ کرده رو خوب تفت بدید تا رنگش عوض بشه و آبش کشیده بشه. یه نفر دیگه میگفت پیاز رو ریز خرد کنید و با گوشت تفت بدید. پیاز باعث میشه گوشت نرم تر بشه. یه کاربر هم گفته بود از رب گوجه فرنگی مرغوب استفاده کنید و رب رو خوب تفت بدید تا رنگش باز بشه. یه نفر دیگه میگفت ادویه های مختلف مثل زردچوبه، فلفل و دارچین به ماکارونی اضافه کنید. اینطوری ماکارونی خوش عطر و طعم میشه. یه بار یادم رفت ته دیگ سیب زمینی بذارم! ماکارونیم یه چیزی کم داشت.
8. آش رشته: فوت و فن های یک آشپز ماهر
آش رشته یکی از غذاهای سنتی ایرانیه که خیلی خوشمزه است، ولی درست کردنش یه کم سخته. تو چالش نی نی سایت کلی نکته در مورد آش رشته یاد گرفتم. یکی از کاربرا گفته بود حبوبات رو از شب قبل خیس کنید و چند بار آبش رو عوض کنید تا نفخش گرفته بشه. یه نفر دیگه میگفت سبزی آش رو ریز خرد کنید و قبل از اضافه کردن به آش یه کم تفت بدید. اینطوری آش خوش رنگ تر میشه. یه کاربر هم گفته بود رشته آش رو در آخر اضافه کنید و زیاد هم نزنید تا رشته ها وا نرن. یه نفر دیگه میگفت پیاز داغ و نعنا داغ رو فراوون درست کنید و روی آش بریزید. اینطوری آش خوشمزه تر میشه. یه بار یادم رفت کشک رو اضافه کنم! آشم اصلا مزه آش رشته رو نداشت.
9. مرغ مجلسی: رازهای خوشمزه تر شدن
مرغ مجلسی یکی از غذاهای پرطرفدار ایرانیه که معمولا تو مهمونی ها سرو میشه. من همیشه دلم میخواست یه مرغ مجلسی خیلی خوشمزه درست کنم. تو چالش نی نی سایت کلی نکته در مورد مرغ مجلسی یاد گرفتم. یکی از کاربرا گفته بود مرغ رو قبل از پختن مزه دار کنید. میتونید از زعفران، آبلیمو، نمک و فلفل استفاده کنید. یه نفر دیگه میگفت مرغ رو با پیاز و سیر تفت بدید تا طلایی بشه. اینطوری مرغ خوش طعم تر میشه. یه کاربر هم گفته بود از رب گوجه فرنگی و آبلیمو تو سس مرغ استفاده کنید. اینطوری مرغ ملس میشه. یه نفر دیگه میگفت زرشک و آلو رو هم به سس مرغ اضافه کنید. اینطوری مرغ مجلسی شما خیلی خوشمزه تر میشه. یه بار یادم رفت زعفرون دم کرده به مرغ بزنم! اصلا رنگ و روی خوبی نداشت.
10. کباب تابه ای: سریع و خوشمزه
کباب تابه ای یه غذای سریع و آسونه که میشه تو خونه درست کرد. تو چالش نی نی سایت کلی نکته در مورد کباب تابه ای یاد گرفتم. یکی از کاربرا گفته بود گوشت چرخ کرده رو با پیاز رنده شده و ادویه ها خوب ورز بدید تا چسبنده بشه. یه نفر دیگه میگفت یه کم پودر سوخاری به گوشت اضافه کنید تا کباب منسجم تر بشه. یه کاربر هم گفته بود کباب رو تو تابه با حرارت ملایم سرخ کنید تا مغز پخت بشه. یه نفر دیگه میگفت گوجه فرنگی و فلفل دلمه ای رو هم کنار کباب سرخ کنید. اینطوری کباب خوشمزه تر میشه. یه بار یادم رفت آب پیاز رو بگیرم! کبابم وا رفت.
11. کوکو سیب زمینی: ساده و خوشمزه
کوکو سیب زمینی یه غذای ساده و خوشمزه است که میشه با کمترین مواد درست کرد. تو چالش نی نی سایت کلی نکته در مورد کوکو سیب زمینی یاد گرفتم. یکی از کاربرا گفته بود سیب زمینی ها رو بعد از پختن رنده کنید و با پیاز رنده شده و تخم مرغ مخلوط کنید. یه نفر دیگه میگفت یه کم آرد به مواد کوکو اضافه کنید تا منسجم تر بشه. یه کاربر هم گفته بود کوکو رو تو تابه با حرارت ملایم سرخ کنید تا طلایی بشه. یه نفر دیگه میگفت سبزی معطر هم به مواد کوکو اضافه کنید. اینطوری کوکو خوش عطر تر میشه. یه بار یادم رفت نمک و فلفل بزنم! کوکو اصلا مزه نداشت.
12. عدس پلو: نکات مهم برای یک غذای لذیذ
عدس پلو یکی از غذاهای مقوی و خوشمزه ایرانیه. تو چالش نی نی سایت کلی نکته در مورد عدس پلو یاد گرفتم. یکی از کاربرا گفته بود عدس رو قبل از پختن خیس کنید و چند بار آبش رو عوض کنید تا نفخش گرفته بشه. یه نفر دیگه میگفت برنج رو آبکش کنید و عدس پخته شده رو با برنج مخلوط کنید. یه کاربر هم گفته بود کشمش و خرما رو هم تفت بدید و روی عدس پلو بریزید. اینطوری عدس پلو شیرین و خوشمزه میشه. یه نفر دیگه میگفت گوشت چرخ کرده رو با پیاز داغ و ادویه ها تفت بدید و روی عدس پلو بریزید. یه بار یادم رفت زیره به عدس پلو بزنم! یه کم سنگین شده بود.
13. خورشت بادمجان: بدون تلخی
خورشت بادمجان یکی از خورشت های خوشمزه ایرانیه که بعضی ها از تلخی بادمجانش خوششون نمیاد. تو چالش نی نی سایت یاد گرفتم چطوری تلخی بادمجان رو بگیرم. یکی از کاربرا گفته بود بادمجان ها رو پوست بگیرید و نمک بزنید و بذارید نیم ساعت بمونه تا تلخیش خارج بشه. یه نفر دیگه میگفت بعد از نیم ساعت بادمجان ها رو بشویید و خشک کنید و سرخ کنید. یه کاربر هم گفته بود از آبغوره تو خورشت بادمجان استفاده کنید. اینطوری خورشت ملس میشه. یه نفر دیگه میگفت گوجه فرنگی رو هم پوست بگیرید و رنده کنید و به خورشت اضافه کنید. یه بار یادم رفت بادمجان ها رو پوست بگیرم! خیلی تلخ شده بود.
14. قیمه سیب زمینی: ساده اما خوشمزه
قیمه سیب زمینی یکی از غذاهای ساده و خوشمزه است که میشه به راحتی تو خونه درست کرد. تو چالش نی نی سایت کلی نکته در مورد قیمه سیب زمینی یاد گرفتم. یکی از کاربرا گفته بود گوشت رو با پیاز داغ و زردچوبه تفت بدید و بعد لپه و رب گوجه فرنگی رو اضافه کنید. یه نفر دیگه میگفت سیب زمینی ها رو جدا سرخ کنید و در آخر به قیمه اضافه کنید. یه کاربر هم گفته بود از زعفران و گلاب تو قیمه استفاده کنید. اینطوری قیمه خوش عطر و طعم میشه. یه نفر دیگه میگفت لیمو عمانی رو سوراخ کنید و چند دقیقه تو آب جوش بندازید تا تلخیش بره. یه بار یادم رفت لپه رو از قبل خیس کنم! دیرپز شده بود.
15. سوپ ورمیشل: یک انتخاب سریع
سوپ ورمیشل یه انتخاب سریع و آسونه برای روزهای سرد. تو چالش نی نی سایت کلی ایده برای سوپ ورمیشل یاد گرفتم. یکی از کاربرا گفته بود مرغ رو با پیاز و هویج بپزید و بعد ریش ریش کنید. یه نفر دیگه میگفت از عصاره مرغ هم میتونید استفاده کنید. یه کاربر هم گفته بود ورمیشل رو در آخر به سوپ اضافه کنید و چند دقیقه بپزید. یه نفر دیگه میگفت جعفری خرد شده و آبلیمو هم به سوپ اضافه کنید. یه بار یادم رفت فلفل سیاه بزنم! سوپم یه کم بی مزه بود.
16. کباب کوبیده خانگی: چالش خوشمزه
کباب کوبیده یکی از کباب های محبوب ایرانیه، اما درست کردنش تو خونه یه کم سخته. تو چالش نی نی سایت کلی راهکار برای درست کردن کباب کوبیده خانگی یاد گرفتم. یکی از کاربرا گفته بود گوشت چرخ کرده رو با پیاز رنده شده و ادویه ها خوب ورز بدید و بذارید چند ساعت تو یخچال بمونه. یه نفر دیگه میگفت از سیخ های پهن برای کباب کردن استفاده کنید. یه کاربر هم گفته بود هنگام کباب کردن سیخ ها رو مرتب بچرخونید تا کباب ها نسوزن. یه نفر دیگه میگفت برای اینکه کباب ها نریزن، دستتون رو با آب پیاز خیس کنید. یه بار یادم رفت به گوشت جوش شیرین بزنم! کبابم سفت شد.
17. دلمه برگ مو: تجربه ای شیرین و ترش
دلمه برگ مو یه غذای خوشمزه و پرطرفداره که معمولا تو فصل بهار درست میشه. تو چالش نی نی سایت کلی نکته در مورد دلمه برگ مو یاد گرفتم. یکی از کاربرا گفته بود برگ مو ها رو قبل از استفاده چند دقیقه تو آب جوش بندازید تا نرم بشن. یه نفر دیگه میگفت از سبزیجات معطر مثل شوید، جعفری و نعنا تو مواد دلمه استفاده کنید. یه کاربر هم گفته بود برنج، لپه و گوشت چرخ کرده رو با هم مخلوط کنید و با سبزیجات معطر و ادویه ها مخلوط کنید. یه نفر دیگه میگفت دلمه ها رو تو قابلمه بچینید و با آب و روغن و آبلیمو بپزید. یه بار یادم رفت نعناع خشک بزنم! طعم دلمه اصلا اونجوری که باید باشه نبود.
18. آش جو با کشک: طعم اصیل
آش جو با کشک یکی از آش های سنتی ایرانیه که خیلی مقویه. تو چالش نی نی سایت کلی نکته برای پخت یه آش جو خوشمزه یاد گرفتم. یکی از کاربرا گفته بود جو رو از شب قبل خیس کنید و با پیاز داغ و گوشت بپزید. یه نفر دیگه میگفت از سبزی آش استفاده کنید و تو آش بریزید. یه کاربر هم گفته بود کشک رو با آب رقیق کنید و در آخر به آش اضافه کنید. یه نفر دیگه میگفت نعنا داغ و پیاز داغ رو روی آش بریزید. یه بار یادم رفت جو رو از شب قبل خیس کنم! خیلی طول کشید تا بپزه.
19. کتلت: سریع و همه پسند
کتلت یکی از غذاهای سریع و همه پسند ایرانیه که میشه به راحتی تو خونه درست کرد. تو چالش نی نی سایت کلی نکته در مورد کتلت یاد گرفتم. یکی از کاربرا گفته بود سیب زمینی و پیاز رو رنده کنید و آبشون رو بگیرید. یه نفر دیگه میگفت گوشت چرخ کرده، تخم مرغ و ادویه ها رو به سیب زمینی و پیاز اضافه کنید و خوب مخلوط کنید. یه کاربر هم گفته بود کتلت ها رو تو تابه با حرارت ملایم سرخ کنید تا طلایی بشن. یه نفر دیگه میگفت برای اینکه کتلت ها نریزن، یه کم آرد سوخاری به مواد کتلت اضافه کنید. یه بار یادم رفت به مواد کتلت زردچوبه بزنم! خیلی بی رنگ و رو شده بود.





